Rakastan näitä.
Ku tajuaa jonkun asian, sellaisen asian, jota ei ole oikeastaan edes miettinyt sen ihmeemmin. Silti sen vaan yhtäkkiä tajuaa.

Juu siis, tajusin, mistä Amorphiksen biisi Silent Waters kertoo. Olen kuullut sen levyltä noin sata kertaa ja livenä kahdesti, osaan lyriikat ulkoa ja niin, mutta nyt vasta hitto tajusin mistä se kertoo. (Oonko ehkä vähän hidas...?) 8D
Ja nyt tuli semmonen sivuajatus, että on periaatteessa hassua, kun sen biisin laulaa mies, vaikka "kertoja" on muistaakseni nainen. Mutta mitäs väliä sillä on, ei käytännössä mitään, kun osa ei ehkä omaan tapaani edes tajua asiaa.


Ai niih juu, joulukin oli, ja meni onneksi aika nopeasti ohi.

Ei mitään merkittävää tapahtunut. Istuin omassa huoneessani lähes koko sen ajan, kun oli vieraita kylässä, en halunnut mennä niiden kanssa syömään. Inhoon sellasia sukulaiskokouksia, että kaikki istuu yhdessä syömässä ja kaikilla vanhuksilla on niin mukavaa arvioida, kuinka kukakin kakaroista on kasvanut ja kuinka musta on tultava joku hyvinpalkattu taiteilija kun se neljännellä luokalla tekemäni savinen virtahepo on kerta niin hieno.

Nyt alkoi vituttaa vähän, ku vahingossa poistin koko tähän kirjottamani tekstin, joka siis oli varsin pitkä, ja olin viimeksi "varmuuden vuoksi" kopioinut sen vasta tässä vähän tätä kohtaa ylempänä. Siis hiirellä klikannut, että "kopioi", niinku just niitä tapauksia varten, että sählään jotain ja teksti häviää, etten joutuis kaikkea näpläämään uudelleen. Njiin.

Tämä jää siis jälleen lyhyehköksi.