Aloitinpa ny sitte blogin, ihkjee. Alku on yleensäkin vähän hankalaa, joten toivottavasti mahdolliset lukijat antavat anteeksi tämän pienen takkuiluni tässä.

Mua vielä vaadittiin keksimään nimikin tälle pikkusöpisblogilleni, enkä ollut siihen varautunut, joten heitin aivoistani ensimmäisen kivan sanan joka sinne saapui, ja näinpä tästä tuli joku Eclipse. Jos edes kirjotin sen alunperin oikein siihen...
   Joka tapauksessa, Eclipse on siis Amorphiksen erään albumin nimi. Jess. Ei sen suurempaa. Lisäksi se on englanninkielinen sana, jonka merkitystä en aivan tarkalleen nyt muista (ja silti länttäsin sen nimeksi tälle höskälle. Håh.) Ja se on varmaan jotain muutakin, mutta olkoon.

Amorphiksesta pääsenkin sujuvasti puhumaan itsestäni (maailman kiehtovimmasta aiheesta, kylläaivan). Kuuntelen siis Amorphista. Ja joo, vähän huonohkoa mainita se ensimmäiseksi, sillä se ei ole se rakkain palleropullero. Kuuntelen myös Sonata Arcticaa, ja se on sitten jo erittäin rakas (kuvitelkaa tähän joku ällösöpö hellittelynimi). Ja Nightwish myös. Amorphis on itse asiassa rakkausjärjestyksessä kai vasta Nightwishin jälkeen.
(Tässä vaiheessa totean niille, joille ei ole vielä asia tullut selväksi, että tämän aloitusmerkinnän omistan pääasiassa itseni esittelemiselle, se ku on niin kivaa.)
Sitten, satunnaisessa (mutta vähän viitteellisessä) järjestyksessä tulee mm. Sentenced, Poisonblack, Children of Bodom, Tarot, Stratovarius, Evanescence, ööh [*aivokatkos tässä näin, pahoittelen niitä jotka unohdin*].

Siinä oli ehkä se oleellisin faktaläjä itsestäni, mutta jos nyt kerron vielä jotain lisää, niin... Njiin. Öö.
   Mulla on punanen tukka. Semmonen epämääräiswnbkirkkaanpunanen, jota joutuu värjäilemään hiton usein. Ja vihreät silmät, mutta totta puhuen ulkonäölläni ei pitäisi olla tässä tilanteessa yhtään mitään väliä, joten loput jääköön mielikuvituksenne varaan.

Kotonani asuu mäyräkoira, jolla on kauniit silmät. Ihan aito mäyräkoira siis. Elävä.

Mulla on pakkomielle yhdyssanoista ja oikeinkirjoituksesta. (Näin ollen toivon, että huomautatte, jos teen jonkun virheen, jotta oppisin siitä.) (Ja jotta nyt olisin typerä ja kiinnittäisin huomionne omiin virheisiini, mainitsen, että mulla on myös paha tapa käyttää liikaa näitä sulkumerkkejä.)

Olen menossa Sonata Arctican keikalle 29.12. ja Nightwishia katsomaan sitten 1.1.

Ei kai sitte muuta tällä kerralla.
Sitten joskus, kun tulee taas ajatuksia päähäni, kirjoitan seuraavan merkintäni tänne.

Sitä odotellessa voitte vaikka rakastaa toisianne ja kohdella toisia ihmisiä kivasti ja antaa anteeksi sen, etten aina ole sellainen kuin haluaisitte ihanneihmisen/ystävän/tutun olevan. En ehkä yritäkään sitä.


Ai niin, tää tän sivuston ulkoasu on ruma, mutten jaksa muuttaa sitä vielä (tai en vaan jaksa opetella muuttamaan).